Events en workshops

Gedurende deze week zullen wij verschillende workshops en evenementen voor u organiseren. U kunt zich hiervoor bij aankomst in het hotel opgeven bij de receptie! Mocht u nu al verzekerd willen zijn van een plekje kunt u ons altijd een bericht sturen!

 

Hieronder ziet u het overzicht van onze evenementen en workshops. 

Maandag 26 november

We beginnen de middag met een opening. Het hotel wordt geopend door de burgemeester van Noordwijk. Deze activiteit is van 16 tot 18 u.

Hier komt nog meer informatie over.

 

Ook hebben we in de avond vanaf 21:00 een leuke openingsavond. Deze avond starten we met een pubquiz met een leuke prijs natuurlijk! Er komt deze avond ook een band optreden om de avond helemaal compleet te maken!

 

 

Dinsdag 27 november

We beginnen de dag om 09:30 uur met een workshop maskers maken. Deze maskers kunt u ’s avonds dragen tijdens ons masquerade feest. 

 

’s Middags vanaf 14:00 is het tijd om onze zintuigen te prikkelen met een heerlijke wijnproeverij! 

 

En ’s avonds is het tijd voor ons maskerade bal! Deze begint om 21:00 uur. Wij zullen ons deze avond wanen als in de film. Het belooft een mysterieuze avond te worden..

 

Woensdag 28 november

 

We beginnen de dag met een thirty seconds toernooi om 09:30 uur. Dit zal geen traditionele estafette worden, want wij hebben voor u nog een leuke verrassing in petto! Dit wilt u niet missen! 

 

Daarna is het tijd voor een casino middag. Deze begint om 14:00 uur. May the odds be in your favor..

 

Om 21:00 uur is het happy hour! We zullen een professionele cocktailworkshop volgen zodat we onze eigen cocktails kunnen maken!

Donderdag 29 november

 

 

Ook deze dag beginnen we om 09:30 sportief! Een danslerares zal een dansles komen verzorgen! Dus gooi die heupen los en bereid je alvast voor op het feest van deze avond! 

 

Vanaf 14:00 kunt u langskomen in onze hotel-bioscoop. Wij zullen speciaal voor u The Great Gatsby draaien!

 

Omdat donderdagavond onze laatste avond hebben wij een benefietdiner en veiling georganiseerd. Dit is om 17:30 uur. Kom genieten van onze mooiste gerechten!

 

Om 21:00 uur eindigen we met een knallend feest: proud to be goud! Het belooft een spectaculaire avond te worden waar we met z'n allen zullen proosten op deze mooi week! 

 

gallery/masker
gallery/gatsby3
gallery/flapper-58e7cbe65f9b58ef7e19f61a
gallery/download